måndag 3 december 2012

Slut på bildplats!!......bläää

Har just fått veta att min bildplats är slut......har förstått att man kan gå in på picasa och ändra storlek på alla bilderna för att öka platsen men jag inser att detta är väldigt tidskrävande och jag vet inte när min tid räcker till detta arbete.....vad jag förstår så måste man sitta och ändra storlek på varje enskild bild..........................så tills dess så önskar jag alla en mysig julförberedelsetid med mycket mys och julpyssel och bak med era nära och kära så får vi se när jag återkommer på bloggen igen.....
Om det är någon som vet ett snabbt sätt( förutom att betala för utrymmet då) så får ni gärna skriva det .

Kram från lilla mig!!

8 kommentarer:

 1. Lägga till en admistratör ska funka men det gick inte för mig...jag köpte det kostar knappt nånting jag tog det billigaste o det räcker kanske nått år för mig o jag uppdaterar ju varje dag.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Om du gör dom nya bilderna 800 px eller mindre så tar dom ingen bildplats. Så har du dom nya bilderna i den storleken så går det att sätta in nya bilder men så fort du gör en större bild så går det inte. Jag gör alla mina bider i 800 eller mindre och det går inte åt nån bildplats då!
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså när du gör ett nytt inlägg så gör du bilden du vill ha i inlägget i storlek 800 px eller mindre.
   Då behöver du inte ändra de gamla bilderna i Picasa.

   Radera
 3. Eller så skapar du ett till skribentkonto till på din blogg som du ger adminstatus och låter vara ditt alias. Då får du massa ny plats till det nya kontot, ditt alias, och kan lägga inlägg och bilder därifrån. Och du, ta bort ordkontrollen så blir det enklare för oss som kommenterar :)

  SvaraRadera
 4. Du kan oxå gå runt det hela!

  margareta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack all för tipsen ! hoppas jag får till det snart så mitt bloggande kan fortgå...

   Radera
 5. Ser att du redan har fått tipset om administrator. Det fungerar men du måste ändra från medförfattare till just administration ska det gå :)

  SvaraRadera
 6. Jag fick samma problem, men jag köpte till en massa plats (nåja massa, men det räcker länge). Det kostade typ 35 kronor så det var ingen hemmansaffär. Jag beskär förvisso i princip alla bilder också... Hoppas att du fixar det så vi får hänga med i julförberedelserna!

  Kram, Lisa

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva en hälsning.Jag läser alla med glädje!