söndag 3 februari 2013

Blommig fredag -Om fyra månader....

Om fyra månader så hoppas jag att det ligger sten istället för den metallkanten som finns nu.Skitjobbigt att lägga sten överallt men ack så mycket snyggare och sten är ju ingen bristvara hos oss precis så är bara att plocka.... 
 

Här ska jag plantera en buske till i den smala rabatten som går ut från väggen.....närmast väggen står en forsytsia och den första efter "hålet" är en rosa rosenrips och ytterst en lila fjärilsbuske. Både rosenribsen och forsitsian blommar ju tidigt så en buske med blommning under sommaren vore ju bra..tar gärna emot tips och förslag!!

 
Här ser man den smala buskrabatten från andra hållet och här har jag tänkt att det ska bli en stor båge mellan fjärilsbusken och rakt över till den rödbladiga flädern bredvid möllan. Vår gård heter ju Waldemars så rosen Valdemar ska få pryda bågen.
 

 
Man kan ju alltid hoppas att några av dessa projekt är genomförda om fyra månader.....
 
Kolla gäna in på vad många andra har för fyramånaders drömmar här


3 kommentarer:

 1. Styggt eller inte så tycker jag den metallkanten ser vass ut om någon skulle råka ramla, stenar kan vara hårda men jag ramlar så mycket hellre över dom, dessutom ser det ju snyggt ut också.
  Jag är dårlig på blommande buskar men min granne har en underbar fagerbusk,Kolkwitzia amabilis, undrar vad den heter på svenska, den blommar i varje fall med rosa på sommaren.Hennes är nog ganska stor men det är grenarna som hänger utöver, den verkar inte så bred vid roten..
  Härliga framtidsutsikter nu, med våren framför oss, men var så snäll och inte säg dom bilderna är från idag, då blir jag riktigt avundsjuk.
  Ha det godt :)

  SvaraRadera
 2. Det blir sikkert kjempefint med stein på bakken der. Det ønsker jeg meg også her :)

  SvaraRadera
 3. Det är så snyggt med sten, ett slit att fixa till men det blir verkligen snyggt. Ska bli kul att se hur det blir om fyra månader.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva en hälsning.Jag läser alla med glädje!