lördag 22 oktober 2011

Idag när höstsolen föll på mina hostor så.....

....blev det så här underbart vackert.
 Varför man säger att gult är fult är ju helt obegripligt när man ser dessa bilder där de gröna hostorna sakta förvandlas till gula.

 Rödbladig smällspira "Diabolo" i vacker kontrast till de gula hostabladen.

Jag önskar Er alla en härlig lördagkväll för nu ska jag gå och packa lite saker eftersom jag, Julia, min syster, mamma, och kompis imorgon ska åka till Ullared och shoppa.
Mia

10 kommentarer:

 1. Żółte jest ładne na 1,2,4,5 zdjęciu, bo żółte jest z zielonym.Na 3 zdjęciu żółte zamienia się w brązowe i niedługo wszystko będzie takie i będzie smutno.Ale przyjdzie znowu wiosna :-). Pozdrawiam

  SvaraRadera
 2. Har också sett hur fint hostorna gulnar.Mycket vackert.

  SvaraRadera
 3. Sååå snyggt. Ja det där med att gult inte skulle vara vackert är en ren lögn. Vem har kommit på det???

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 4. Kan va att gult rimmar med fult, någån annan anlednin kan jag inte finna för vist är de fint :) ha en bra shopingresa Kram Suss

  SvaraRadera
 5. De bilderna är verkliga stämningshöjare! Jag håller med om att gult är en vacker färg. Den lyser upp otroligt mycket! Fattar inte varför många inte vill ha gula blommor... Nej, fram för mera gult! Man kanske ska starta en revolution? De gula baskrarna, he he he...

  Massor av lördagsmys på dig!

  SvaraRadera
 6. Gult har alltid varit en favoritfärg för mig, hostabladerna har sin charm nu också. Hos mig ligger du som klibbriga slappa gelerester på marken nu..
  Ha en fin shoppingtur :)

  SvaraRadera
 7. Visst blir det snygga kontraster med de gula bladen nu på hösten. Idag ska jag ut och få ner några sista buskar innan kylan kommit för att stanna.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Vilka lysande färger. Och fina kontraster! Jag uppskattar nog gult mer på hösten än våren och sommaren..för på hösten är färgerna så få att det gärna får lysa!
  Ha en trevlig shopping resa!
  /Cika

  SvaraRadera
 9. Mmm, dom är riktig fina alla gula och röda blad om hösten. Fast nog är det ännu finare när de är sådär ljust vårgröna;-) /Anette

  SvaraRadera
 10. Vissnande hostor är underbara!! ...och vem vill vara utan den gula färgen, egentligen?... det är ju lite solsken när den äkta inte finns på plats.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva en hälsning.Jag läser alla med glädje!