lördag 19 november 2011

Vissa kämpar längre än andra.....

..........med att försöka hålla sig kvar trots flera nätter med kyla och minusgrader....Daggkåpa, stockros och två primulor hittade jag blommor på idag.
Idag har jag grävt upp kanaler på min gräsmatta för att min pappa ska hjälpa oss med att koppla in el i trädgården så att vi kan få belysning till advent. Förra året drog vi med förlängningssladdar ovanpå gräsmattan men när Ronja hade tuggat sönder två stycken för oss så gav vi upp och vågade inte mer för konstigt nog har hon antagligen inte fått nån ström i sig men får hon det så kan det ju gå riktigt illa, så nu ska kablarna grävas ner i säkert förvar.


Önskar Er alla en trevlig kväll!

Mia

6 kommentarer:

 1. Pierwszy z pierwiosnków ma niespotykane kolory. Z prądem lepiej zrobić dobrze, żeby było bezpiecznie. Pozdrawiam

  SvaraRadera
 2. Ja det blommar verkligen vackert hos dej ännu :) stockrosor fanns det väldigt mycket där nere hos er :) nästan överallt :) man blir så avis på de vackra ni har :) så smart att gräva ner sladdarna, man slipper ju själv snubbla på dem också Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Så praktiskt med hantverkare i familjen och så skönt att inte behöva oroa sig för djur eller gräsklippning etc. Vacker färg på den stockrosen!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att det fortfarande blommar hos dig! Här är det definitivt över...
  Att gräva ner kablarna låter smart. Varje år får man vara så försiktig när man skottar snö (som jag helst slipper) så ingen sladd skadas. Tur att voffse inte blev skadad iaf!
  Ha en mysig lördagkväll, kramis från Lisa

  SvaraRadera
 5. hos är det bara några violer som blommar,ha det så gott,maggan

  SvaraRadera
 6. Så fina färgklickar en dag i november! Härligt med julförberedelser! Själv rotade jag fram några lådor med julpynt idag : )
  /Cika

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva en hälsning.Jag läser alla med glädje!