lördag 10 september 2011

Blommig fredag!

Igår startade Blommig fredag igen hos Katarina med bloggen Roses and stuff och jag missade det så jag hoppar in en dag försent.
Temat var valfritt så vad kan då passa bättre än att visa min absoluta favorit i trädgården - Gentiania. Som en del av er säkert redan har märkt så är blått min färg och denna blomma har den mest fantastiska blå färg. När man tittar in blomman så är det som att se ett fantastiskt konstverk.


9 kommentarer:

 1. Den är verkligen vacker!
  Tack för påminnelsen om ny blogg. Jag hängde inte med i svängarna och har funderat var du tog vägen. Välkommen tillbaka! Nu ska jag kolla äldre inlägg.
  Lördagskramar

  SvaraRadera
 2. De är verkligen vackra och jag gillar oxå blått så de faller ju extra i min smak :) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Den är ju helt makalös! Jag har nog aldrig sett en gentiania av din kaliber förr.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fantastiskt vacker, vilken ljuvlig färg! Jag älskar också blått i trädgården! Din Gentiania är verkligen sagolikt vacker!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har lite svårt för blått... förutom då jeans som är praktiskt! Men gentianan som du visar idag får även mitt härdade hjärta att smälta.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Kan det bli blåare än så..? Gentianan är otroligt vacker!
  Kul att du hänger med på Blommig fredag!
  Ha en fortsatt skön helg

  SvaraRadera
 7. Underbar, blått är vackert och hos dig finns det visst ett enomrt utval av skönheter :)

  SvaraRadera
 8. Hej igen! Till min Diabolo har jag medvetet valt en klematis som inte blir så särskilt stor. Miss Bateman kommer troligen inte att bli så omfångsrik, men tycker jag den blir för stor så är det lätt att klippa bort någon gren av den! Det är i allafall värt ett försök:) Klematisens vita blommor är väldigt vackra mot de mörka bladen!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja det var en riktigt blå sak! Jag hade blå kinesiska riddarsporrar som jag faktiskt tog bort helt nyligen. Det är inte helt lätt med den skarpa blå färgen när man har mycket lila i trädgården som jag har.

  Ha det bra!

  kram louise

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att skriva en hälsning.Jag läser alla med glädje!